Welkom

Onderlinge Wedstrijd: voor meer informatie klik hier

Zomerzwemmen in “De Zien”: voor meer informatie klik hier 

Houd je van water en gezelligheid, dan is Castricumse Zwem- en Waterpoloclub Aquafit iets voor jou! Het is beslist niet nodig om goed te kunnen zwemmen, want Aquafit is er voor iedereen: voor jong en oud. Iedereen, die van zwemmen houdt en een A en B diploma heeft, is van harte welkom bij Aquafit.

Aquafit heeft drie takken van de zwemsport te bieden; recreatief zwemmen voor alle leeftijden, wedstrijdzwemmen en waterpolo. Op maandagavond, de clubavond, zwemmen alle Aquafitters, ingedeeld naar leeftijd en niveau. De jongste groep (tot 12 jaar) begint om 18.00 uur (tot 18.45 ) en de volwassen trimgroep besluit de clubavond van 20.15 tot 21.00 uur. Daarnaast kan iedereen die dat wil nog extra trainingen volgen op een andere avond (zie rooster).

Aquafit heeft het zwembad de Witte Brug als thuisbad. Behalve zwemtrainingen organiseert Aquafit ook andere activiteiten voor haar leden. Zo is er een jaarlijks terugkerend trainingsweekend voor de jeugd. Tijdens dit weekend wordt er niet alleen gezwommen maar worden er vooral ook veel leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Een ander jaarlijks terugkerende activiteit is de traditionele nieuwjaarsduik van Aquafit op 1 januari. Wij nemen dan een duik in het Noordzee water, op het strand bij Castricum/Bakkum.

Zwembad de Witte Brug is de thuisbasis van Aquafit.

Het adres is:
Jacob Rensdorpstraat 1
1901 RG Castricum
Tel. 0251-659481


 

Wilt u meer weten mail ons: info@aquafit-castricum.nl