Nieuws

mini waterpolotoernooi De Witte Brug 18 december 2016

Aquafit kan terugkijken op een geslaagd mini-waterpolo toernooi, welke op 18 december heeft plaatsgevonden in De Witte Brug. Het toernooi was gericht op spelers tussen de 8 en 10 jaar oud, zonder competitie-ervaring. Met 8 teams van diverse verenigingen uit de regio was het al snel een volle boel. Wij zijn blij met de enthousiaste deelname van iedereen!

Aquafit nam uiteindelijk deel met maar liefst 11 spelers! Vriendjes / vriendinnetjes van onze leden. Zij hebben de sport op deze middag spelenderwijs kunnen ervaren.

Nienke de Vries

VERSLAG NIEUWJAARSDUIK 2017

De nieuwjaarsduik bij Castricum aan Zee, georganiseerd door Aquafit en Deining, was koud en winderig maar dat was voor veel mensen geen reden om thuis bij de kachel te blijven.

Na een swingende warming up onder leiding van Andrea van Sportplan Uitgeest gaf speaker Dick van Diepen om 14.00 uur het startschot voor deze 43e duik bij Castricum aan Zee.

Na afloop was er voor iedere deelnemer een beker warme chocolademelk of een reep chocolade aangeboden door Deining. Natuurlijk kon men ook nagenieten in de hottub

De organisatie kan terugkijken op een geslaagde duik met rond de 700 deelnemers.

Foto’s volgen later op deze website.

NIEUWJAARSDUIK 1 JANUARI 2017 CASTRICUM AAN ZEE

EEN SPETTEREND BEGIN VAN 2017, DE NIEUWJAARSDUIK.

Strandpaviljoen DEINING en de Castricumse Zwem- en Waterpoloclub AQUAFIT ontvangen u ook dit jaar weer graag voor de Nieuwjaarsduik bij Castricum aan Zee. Op zondag 1 januari 2017 zal Dick van Diepen om 14.00 uur het startschot geven voor dit evenement. De ‘Duik’ zal plaatsvinden ter hoogte van strandpaviljoen Deining.

De warming up, ook dit jaar weer onder leiding van Andrea van Sportplan Uitgeest, start rond 13.50 uur, deelname hieraan is zeker aan te bevelen.

Na afloop is er voor iedere deelnemer een beker warme chocolademelk of een stuk heerlijke chocolade aangeboden door Deining. Natuurlijk is het ook weer mogelijk om te genieten in een van de hottubs.

De Castricumse Reddingsbrigade is aanwezig om de veiligheid op het strand en in het water te bewaken. De ‘Duik’ is ook rechtsreeks te volgen via Radio Castricum 105. Castricum TV maakt deze middag weer prachtige live beelden.

Het Nieuwsblad voor Castricum gaat dit jaar op zoek naar de glamourkoningin of koning van Castricum aan Zee.Trek je mooiste glamour outfit aan en win een volledig verzorgde high tea voor twee personen op een datum naar keuze aangeboden door Deining.

Inschrijven is niet nodig en deelname is gratis.

Deelname aan de Nieuwjaarsduik is geheel op eigen risico

Parkeren is deze dag gratis.

EG_20160101_72